İçeriğe geç

istanbul videography

event photography istanbul

Konferans ve Sunum Video Fotoğraf Çekimi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kurumsal etkinliklerde profesyonellik ön plandadır. Şirketinizin konferans ve sunumlarını daha etkili kılmak adına sunulan video ve fotoğraf çekimi hizmetleri büyük önem taşır. Size sunduğumuz bu hizmet sayesinde konferans ve sunumlarınızı daha sonra çalışanlarınıza veya hedef kitlenize izletebilirsiniz. Fotoğraf çekimi sayesinde ise bu anları sosyal medya platformları ve web sitelerinizde paylaşabilirsiniz. Ayrıca bu hizmetler şirketinizin kurumsal iletişim stratejilerine önemli katkılarda bulunarak marka imajını güçlendirir. Dolayısıyla anılarınızı sadece kaydetmekle kalmaz aynı zamanda şirketinizin pazardaki görünürlüğünü ve etkileşimini artırırlar.

Fotoğraf ve video ihtiyaçlarınız için iletişime geçebilirsiniz!

Profesyonel Video ve Fotoğraf Çekimi Hizmetleri Neden Önemlidir?

Profesyonel video ve fotoğraf çekimi konferans ve sunumların etkisini artırır. Kaliteli görsel içerikler izleyiciler üzerinde güçlü ve kalıcı bir etki bırakır. Bu etkinlikler sırasında kaydedilen yüksek çözünürlüklü görseller şirketin profesyonel imajını pekiştirir. Aynı zamanda bu içerikler şirketlerin pazarlama stratejilerine entegre edilerek marka bilinirliğini yükseltir. Şirketler bu sayede kurumsal kimliklerini güçlendirebilir.

istanbul event videography and photography
  • Kaliteli İçerik Üretimi: Web siteleri, sosyal medya hesapları ve diğer pazarlama materyalleri için etkileyici görsel içerikler üretilir.

Konferans ve Sunum Video Çekim Hizmeti

Konferans ve sunumlarınız için sizlere sunduğumuz hizmet sayesinde isterseniz konferansınızın tamamının kaydını alabiliriz. İstediğiniz takdirde ise belirli kısımlarının kaydını yaparak sizler için o günün bir tanıtımını yapabiliriz. Profesyonel ses kayıt ekipmanlarımız sayesinde konuşmacıların seslerini en kaliteli bir şekilde kaydederiz. Böylece izleyiciler sunumu sorunsuz bir şekilde takip edebilir.

AAC Academy için çekimini ve kurgusunu yaptığımız videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.👇

Özenle yapılan kurgu ve montaj çalışmaları sonucunda ise akıcı ve etkileyici bir video sunumu ortaya çıkar. Eğer istenirse etkinlik canlı olarak da yayınlanabilir ve kayıt altına alınabilir. Bu hizmetler sayesinde etkinliğiniz sadece katılımcılarla sınırlı kalmaz geniş kitlelere ulaşır. Her detay düşünülmüş bu video çekim hizmeti kurumsal kimliğinizi güçlendirirken marka bilinirliğinizi artırma fırsatı sunar.

Fotoğraf Çekim Hizmeti

Konferans ve sunumlarınızın her detayını sizler için fotoğraflıyoruz. Konferansınızın büyüklüğüne göre iki kamera ile video ve fotoğraf çekimi hizmeti verilir. Bu sayede hiç bir detayı atlamadan farklı açılardan içerikler elde etmiş oluruz. Ayrıca şirketinize özel ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak özelleştirilmiş çekimler yapılır. Bu çekimlerde özellikle katılımcılar konuşmacılar ve sunum detayları ön plana çıkarılır.

İşlenen fotoğraflar hızlı bir şekilde size teslim edilir ve bu görüntüler bir dijital arşiv olarak düzenlenir. Böylece geçmiş etkinliklerinize her zaman kolayca ulaşabilirsiniz. Etkinliklerinizi bu profesyonel hizmetle kaydetmek kurumsal kimliğinizi güçlendirirken etkinliğinizin kalitesini de artırır.

Ek Hizmetler

Etkinliklerinizi benzersiz kılmak için sunulan ek hizmetler izleyicilerin deneyimini zenginleştirir. Drone çekimleri gökyüzünden alınan geniş açılı görüntülerle etkinliğinizin özgün yönlerini vurgular. Ayrıca bu çekimler mekanın geniş ve etkileyici görüntülerini sağlar.

Kurumsal Fotoğraf Çekimi: Etkinliğiniz sırasında konuşmacılarınızın kurumsal fotoğraflarını çekebiliriz.

Drone Çekimi: Gökyüzünden etkinlik alanının tamamını kapsayan çekimler gerçekleştirebiliriz.

Röportaj Çekimi: Etkinliğin öne çıkan konuşmacıları ve katılımcılarıyla yapılan detaylı röportajlar kaydedebiliriz.

corporate photoshot istanbul videography

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir